main content

Eenmalige Pallets

De eenmalige pallets van kunststof in de QP-serie van Q-Pall bieden u een ruime keuze. Hiermee kunnen we voorzien in verreweg de meeste behoeften. Q-Pall eenmalige pallets zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en in de drie varianten light, medium en heavy. Voor elke vorm van belasting en elk vervoerstype is in het Q-Pall assortiment een geschikt exemplaar te vinden.

Eenmalige pallets, geen wegwerppallets

De naam doet vermoeden dat deze palletsoort alleen geschikt is voor eenmalig gebruik. In werkelijkheid kunnen ze echter zeker vaker ingezet worden. Eenmalige pallets worden veel gebruikt voor export, transport en opslagdoeleinden. De naam wijst op het feit dat u ze na verzending niet terugkrijgt van de klant, omdat ze geen deel uitmaken van een ruilsysteem. Dat heeft als voordeel dat u bij dit type pallet vaak ook geen registratie hoeft bij te houden.

Goedkope eenmalige pallets

Voor de fabricage van de eenmalige pallets van Q-Pall wordt uitsluitend gerecycled materiaal gebruikt. Dit zorgt voor een bijzonder aantrekkelijke prijs, waardoor ze een prima optie zijn als u geld wilt besparen.