main content

INNOVATIE SLEUTEL TOT SUCCES

De sleutel tot ons - en uw - succes is innovatie en technologische vooruitgang. Q-PALL heeft een doortastend team van deskundigen in huis die research doen naar nieuwe producten om bestaande en nieuwe markten mee te bedienen. 

Onze missie is daarbij dat we altijd in beweging blijven want beweging is vooruitgang. Met interdisciplinaire visies worden onze ideeën concreet gemaakt in vernieuwende producten. Duurzaamheid is daarbij een van de aspecten die we niet uit het oog verliezen.

Innovation is the key bij Q-Pall

Medium Pallets

Medium kunststof pallets voor middelzware ladingen vormen de jongste generatie plastic pallets. In een pallet stelling kunnen medium kunststof pallets een last dragen van 1.000 kg. Vervaardigd uit één stuk combineren medium kunststof pallets een laag eigen gewicht met een hoge sterkte. Dit betekent voor de gebruiker zowel betere prestaties als lagere kosten. De stellingcapaciteit is gebaseerd op een gefixeerde en gelijkmatig verdeelde lading, overeenkomstig ISO 8611-3.

De medium pallets zijn een voorbeeld van onze innovatieve visie, waarbij we steeds voldoen aan de laatste eisen van de industrie en waarbij we gericht zijn op een groen beleid dat kosten optimaliseert.

Productie en logistiek

Q-PALL is er trots op dat zij wereldwijd een betrouwbaar en deskundig netwerk aan dealers heeft opgebouwd. De goede relatie met onze dealers waarborgt dat u als klant altijd met het juiste product geholpen wordt. Geavanceerde machines garanderen de beste kwaliteit van onze pallets. Doordat wij het gehele proces beheersen, spelen we snel en flexibel in op uw wensen zodat ook uw logistieke proces zo soepel mogelijk kan verlopen.