main content

Waarom kiezen voor gebruikte pallets?

30/08/2017
Gebruikte plastic pallets

Als u pallets nodig heeft, is het uiteraard van belang dat u kijkt naar waar u de pallets voor gaat gebruiken. Wat is de lading, hoe is het vervoer geregeld en worden de kunststof pallets gebruikt voor opslag? Als duidelijk is wat voor pallets u nodig heeft, komt een volgende vraag om de hoek kijken. Wilt u nieuwe pallets of kiest u voor gebruikte kunststof pallets? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze en benoemen daarom de voordelen van gebruikte pallets.

Financiële redenen

Stel, u bent een beginnend ondernemer. Uw bedrijf is in de opstartfase en u moet goed opletten waar u het geld in investeert. Maar u wilt wel zorg besteden aan hoe u met uw producten omgaat. Dan is het gunstig om gebruik te maken van gebruikte pallets. De kwaliteit van gebruikte kunststof pallets voldoet aan de hoogste standaard. Plastic pallets gaan namelijk zeer lang mee vanwege het kunststof materiaal. Door te kiezen voor hergebruikte pallets, maakt u een keuze die past bij uw bedrijfsvoering en die voldoet aan de hoge eisen die u stelt aan transport en opslag van uw goederen. Daarnaast past het tevens het budget dat u ter beschikking heeft.

Hergebruiken is duurzaam

Naast financiële overwegingen kunt u ook kiezen voor gebruikte pallets omdat u duurzaam ondernemen hoog in uw bedrijfsvaandel heeft staan. U heeft oog voor het milieu en u wilt zo min mogelijk grondstoffen verspillen. Dan is de keuze voor de gebruikte kunststof pallet een logische keuze. Wanneer u plastic pallets namelijk hergebruikt wordt het milieu minder belast. Op deze manier bouwt u aan een maatschappelijk verantwoorde uitstraling.

Diverse mogelijkheden voor pallets

Gebruikte pallets zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en varianten. Maar ook als uw voorkeur uitgaat naar nieuwe kunststof pallets, krijgt u bij ons ondersteuning van mensen met jarenlange ervaring die precies weten waarover zij praten. Zo kunt u de beste keuze maken. U heeft ruime keuze uit diverse soorten pallets, allemaal gemaakt van een hoogwaardige kunststof. Innovatie is belangrijk, ook bij het ontwikkelen van nieuwe soorten pallets. Oog voor duurzaamheid speelt daar zeker een grote rol in.

Wilt u meer weten over gebruikte kunststof pallets of andere pallets? Of heeft u andere vragen met betrekking tot ons assortiment en de mogelijkheden? Neem dan gerust  contact  met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies!