main content

KWALITEIT VOLGENS Q-PALL

Q-PALL is als fabrikant en leverancier een van de marktleiders op het gebied van kunststof pallets. Door de vele voordelen van kunststof pallets vormen deze innovatieve logistieke hulpmiddelen in vrijwel alle opzichten een beter alternatief voor de bekende houten pallets.

De productie van Q-PALL omvat zowel retourpallets als kunststof pallets voor eenmalig gebruik. Hierdoor heeft u tegenwoordig keuze uit een groot aantal types en uitvoeringen. Om het logistieke proces vlekkeloos te laten verlopen én uit economisch oogpunt is het wel nodig om voor elke specifieke toepassing de juiste pallet te kiezen.

Het assortiment omvat meer dan 100 producten, die in diverse maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Een jarenlange ervaring, grote voorraad en klantgerichte organisatie staan garant voor uitstekende kunststof pallets met korte levertijden en een meer dan goede service. Speciale producten In aanvulling op ons omvangrijke standaard programma kunststof pallets, bieden wij op klantspecificatie gemaakte kunststof pallets.

Om onze klanten in leidende positie te houden ontwikkelen wij vaak in samenspraak innovatieve concepten en producten.