main content

De meerwaarde van Q-Pall kunststof pallets

Kunststof pallets, ook vaak aangeduid als plastic pallets, krijgen nog extra meerwaarde door de onderneming die erachter staat. Q-Pall is producent en marktleider binnen het segment kunststof pallets en initieert regelmatig innovatieve ontwikkelingen. Bij Q-Pall bieden wij pallets aan voor iedere toepassing en in een hoeveelheid aan afmetingen, vraagt u prijzen aan maar kunt ook direct kunststof pallets kopen. Kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets. Q-PALL is een innovatief, vooruitstrevend bedrijf dat zich sinds 2005 richt op de ontwikkelingen en productie van kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets. Als bedrijf streven wij naar flexibiliteit, een globaal netwerk aan dealers en duurzame productiemethoden. Wij hebben oog voor het milieu – dat van ons en dat van u. Innovatie is een kernwaarde binnen ons bedrijf. Wij investeren in de nieuwste ontwikkelingen en vooruitstrevende werkwijzen, met het oog op de wereld van morgen en de middelen van vandaag. Onze Orange Values zijn daar een goed voorbeeld van.

​Het
assortiment plastic pallets, typen en uitvoeringen is dermate omvangrijk, dat voor elke toepassing het juiste pallet leverbaar is. Bij het maken van de juiste keuze kunt u vanzelfsprekend een beroep doen op de uitgebreide kennis en ervaring van de specialisten van Q-PALL. Door een zeer grote voorraad zijn bovendien de levertijden vrijwel altijd bijzonder kort.Het assortiment omvat meer dan 100 producten, die in diverse maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Een jarenlange ervaring, grote voorraad en klantgerichte organisatie staan garant voor uitstekende kunststof pallets met korte levertijden en een meer dan goede service. Speciale producten In aanvulling op ons omvangrijke standaard programma kunststof pallets, bieden wij op klantspecificatie gemaakte kunststof pallets. Om onze klanten in leidende positie te houden ontwikkelen wij vaak in samenspraak innovatieve concepten en producten.

De productie van Q-PALL omvat zowel retourpallets als kunststof pallets voor eenmalig gebruik. Hierdoor heeft u tegenwoordig keuze uit een groot aantal types en uitvoeringen. Om het logistieke proces vlekkeloos te laten verlopen én uit economisch oogpunt is het wel nodig om voor elke specifieke toepassing de juiste pallet te kiezen.

De sleutel tot ons - en uw - succes is innovatie en technologische vooruitgang. Q-PALL heeft een doortastend team van deskundigen in huis die research doen naar nieuwe producten om bestaande en nieuwe markten mee te bedienen. Onze missie is daarbij dat we altijd in beweging blijven want beweging is vooruitgang. Met interdisciplinaire visies worden onze ideeën concreet gemaakt in vernieuwende producten. Duurzaamheid is daarbij een van de aspecten die we niet uit het oog verliezen.