main content

De meerwaarde van Q-Pall kunststof pallets

Kunststof pallets, ook vaak aangeduid als plastic pallets, krijgen nog extra meerwaarde door de onderneming die erachter staat. Q-Pall is producent en marktleider in de kunststof pallet branche en initieert regelmatig innovatieve ontwikkelingen. Bij Q-Pall bieden wij pallets aan voor iedere toepassing en in een hoeveelheid aan afmetingen, vraagt u prijzen aan maar kunt ook direct kunststof pallets kopen. 

Q-PALL is een innovatief, vooruitstrevend bedrijf dat zich sinds 2005 richt op de ontwikkelingen en productie van kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets. 
Als bedrijf streven wij naar flexibiliteit, een globaal netwerk aan dealers en duurzame productiemethoden.

Wij hebben oog voor het milieu – dat van ons en dat van u. 
Innovatie is een kernwaarde binnen ons bedrijf. Wij investeren in de nieuwste ontwikkelingen en vooruitstrevende werkwijzen, met het oog op de wereld van morgen en de middelen van vandaag. 

Onze Orange Values zijn daar een goed voorbeeld van. Het assortiment plastic pallets, typen en uitvoeringen is dermate omvangrijk, dat voor elke toepassing het juiste pallet leverbaar is. Bij het maken van de juiste keuze kunt u vanzelfsprekend een beroep doen op de uitgebreide kennis en ervaring van de specialisten van Q-PALL. Door een zeer grote voorraad zijn bovendien de levertijden vrijwel altijd bijzonder kort.